Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Στις 29 Φεβρουαρίου θα μπορείτε να δοκιμάσετε τα Windows 8

Στις 29 Φεβρουαρίου θα μπορείτε να δοκιμάσετε τα Windows 8



    Η Microsoft ανακοίνωσε πως στις 29 Φεβρουαρίου θα κάνει διαθέσιμη για το κοινό μια beta έκδοση των επερχόμενων Windows 8, την οποία ονομάζει Consumer Preview.

    Ουσιαστικά θα πρόκειται για τη πρώτη λειτουργική έκδοση που θα μπορέσει να δοκιμάσει ο τελικός χρήστης, καθώς η Develοper Preview που είχαμε δει πριν

    μερικούς μήνες απευθυνόταν περισσότερο σε προγραμματιστές. Η συγκεκριμένη έκδοση θα γίνει διαθέσιμη μετά τη λήξη της 2ωρης παρουσίασης που έχει προγραμματίσει η Microsoft στο πλαίσιο της έκθεσης Mobile World Congress που θα γίνει -και- φέτος, στη Βαρκελώνη.

    Σε σχέση με τη Develοper Preview, η Consumer Preview θα προσφέρει πολύ περισσότερα πράγματα σε επίπεδο εφαρμογών και συγκεκριμένα στο tile-based Metro περιβάλλον θα υπάρχουν εικονίδια για τις εφαρμογές Camera, Messaging, Mail, Calendar, SkyDrive, People, Photos, Video και Music.

    Επίσης, θα περιλαμβάνονται και δυο παιχνίδια, τα κλασσικά πλέον Pinball και Solitaire καθώς και μια Metro έκδοση της εφαρμογής Xbox Live Companion που υπάρχει ηδη στα Windows Phone.

    Τέλος, στο Windows Store, το διαδικτυακό κατάστημα της Microsoft, θα υπάρχουν διαθέσιμα και 11 παιχνίδια τα οποία θα μπορεί ο χρήστης να κατεβάζει -μάλλον- δωρεάν. Αυτά είναι φυσικά τα Angry Birds όπως επίσης και τα Ms. Splosion Man, Toy Soldiers, Hydro Thunder, Reckless Racing, Ilomilo, Rocket Riot, Full House Poker, Tentacles, Crash Course και Wordament. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου.
    ΠΗΓΗ: Enternity
    Share this article :
     
    ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
    Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
    Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
    Powered by Blogger