Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Τι βλάπτει το σεξ;

Τι βλάπτει το σεξ;


Επαγγελματικές υποχρεώσεις, οικονομικά προβλήματα, φροντίδα των παιδιών, δουλειές του σπιτιού… Ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και πολλές φορές στο βωμό όλων αυτών των υποχρεώσεων θυσιάζουμε μια πολύ μεγάλη....ευχαρίστηση που παράλληλα έχει ευεργετικές επιδράσεις στη σωματική αλλά και στη ψυχική μας υγεία: το σεξ. Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι ο βασικότερος παράγοντας που βλάπτει τη σεξουαλική ζωή είναι το άγχος.

Πιο συγκεκριμένα, το 25% των ανδρών και το 28% των γυναικών δηλώνουν ότι το στρες ευθύνεται κατά κύριο λόγο για τη μείωση της σεξουαλικής διάθεσης. Πράγματι, έχει αποδειχθεί ότι το άγχος επηρεάζει αρνητικά τις ορμόνες των γυναικών με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σεξουαλική επιθυμία ενώ στους άντρες μειώνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης δημιουργώντας μακροπρόθεσμα προβλήματα όπως η στυτική δυσλειτουργία και η πρόωρη εκσπερμάτωση.

Οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή και συνιστούν καλύτερο προγραμματισμό των υποχρεώσεων ώστε να καταπολεμηθεί το στρες και να επανέλθει η υγιής σεξουαλική ζωή η οποία- μεταξύ άλλων- αυξάνει το προσδόκιμο επιβίωσης, μειώνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου και καρδιακής προσβολής.
ΠΗΓΗ: 24h.gr
http://www.trelokouneli.gr/2012/03/blog-post_9269.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger