Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Συμφωνία Τζίγγερ με Αλαφούζο;

Συμφωνία Τζίγγερ με Αλαφούζο;


Σε οριστική συμφωνία για το «αύριο» του Παναθηναϊκού φέρεται να ήρθαν οι Γιάννης Βαρδινογιάννης και Γιάννης Αλαφούζος (είχαν επικοινωνία την Τετάρτη) και έτσι η αλλαγή σελίδας στον σύλλογο είναι προ των πυλών.
Σε οριστική συμφωνία για το «αύριο» του Παναθηναϊκού φέρεται να ήρθαν οι Γιάννης Βαρδινογιάννης και Γιάννης Αλαφούζος (είχαν επικοινωνία την Τετάρτη) και έτσι η αλλαγή… σελίδας στον σύλλογο είναι προ των πυλών. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν η επόμενη μέρα για το «τριφύλλι» περιλαμβάνει την ομάδα του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος θα επιχειρήσει να δημιουργήσει ομάδα λαϊκής βάσης, στην οποία και θα βασίζεται ο σύλλογος τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη» η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι οριστική και επιβεβαιώνεται και από το περιβάλλον του «Τζίγκερ». Οι δύο άνδρες βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία ώστε να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αναμένεται να εκχωρήσει το δικαίωμα ψήφου στην ομάδα του Γιάννη Αλαφούζου, η οποία θα πάει στην Γενική Συνέλευση ως μεγαλομέτοχος. Όσο για τους πιθανότερους προέδρους,  πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Γόντικα να επιστρέψει στο πόστο όμως δεν αποκλείεται η επιλογή του Αριστείδη Καμάρα ή κάποια άλλη έκπληξη.

Αμέσως μόλις οριστεί το νέο ΔΣ της ΠΑΕ στόχος θα είναι να αποπληρωθούν άμεσα τα χρέη για να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να γλιτώσει τη τιμωρία από την UEFA. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η ομάδα του Γιάννη Αλαφούζου έχει συγκεντρώσει ήδη το ποσό των τριών εκατ. ευρώ και άμεσα θα προχωρήσει και στη δημιουργία λαϊκής βάσης.

Όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Πράσινη» ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συνάντηση και με τον  ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλο Γιαννακόπουλο, με τους δύο άνδρες να τα λένε σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν και νέα επαφή μέσα στις επόμενες μέρες. Τέλος, μέσα στην Πέμπτη αναμένεται να υπογραφεί το καταστατικό του σωματείου, μετατρέποντας το σε εταιρεία λαϊκής βάσης, με τον Γιάννη Αλαφούζο να αναμένεται να βρεθεί σε δικηγορικό γραφεία για τις πρώτες υπογραφές.
http://himaira.blogspot.com/2012/05/blog-post_181.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger