Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Νέο φαινόμενο το λαθρεμπόριο καυσίμων

Νέο φαινόμενο το λαθρεμπόριο καυσίμων


Οι συστηματικοί έλεγχοι του ΣΔΟΕ τον τελευταίο καιρό φέρνουν στο φως ένα φαινόμενο που μέρα με τη μέρα φαίνεται να λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις.
Αυτό της λαθρεμπορίας καυσίμων . Σχεδόν καθημερινά έχουμε και ένα νέο κρούσμα που...
πιάνεται από τις διωκτικές αρχές. Το φαινόμενο της λαθρεμπορίας έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις και εμφάνισε έξαρση κυρίως λογω της υψηλής φορολογίας που ουσιαστικά δίνει κίνητρα στο λαθρεμπόριο αφού αφήνει πολύ υψηλά κέρδη .Το κακό έχει παραγίνει.

Πρόσφατα είχαμε τη σύλληψη επ αυτοφώρω κυκλώματος που δρούσε στη Ρόδο .

Οι δράστες συνελλήφθησαν την ώρα που έκαναν τις μεταγγίσεις λαθραίων καυσίμων από δεξαμενές σε βυτιοφόρα κι από κει θα τα πήγαιναν σε παράνομες δεξαμενές φύλαξης και στη συνέχεια αφού τα αναμίγνυαν με άλλα καύσιμα θα τα διοχέτευαν στην αγορά.

Υπενθυμίζεται οτι αρμόδιοι φορείς έχουν παρουσιάσει τελευταία σύγχρονες μεθόδους για να ιχνηλατούνται τα λαθραία καύσιμα και να βρίσκονται σε οποιοδήποτε σημείο κι αν εντοπισθούν να επιχειρείται να διοχετευτούν στην αγορά.

Άλλο ένα κύκλωμα εξαρθρώθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Λάρισα.
Εντοπίστηκαν δύο αποθήκες όπου το κύκλωμα έκρυβε το λαθραίο και το κλεμένο πετρέλαιο.

Η μία ήταν στον Πλατύκαμπο Λάρισας στην αυλή του σπιτιού του ενός δράστη όπου βρέθηκαν 4 δεξαμενές οι οποίες περιείχαν 11.5 τόνους πετρέλαιο και 4 βαρέλια που περιείχαν άλλο ένα τόνο .

Η άλλη αποθήκη βρέθηκε σε άλλο σημείο ,στη Γλαύκη Λάρισας κι αυτή στην αυλή του δράστη όπου υπήρχαν 2 μεταλλικές δεξαμενές με 6 τόνους λαθραίου καυσίμου.
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger