Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Ηγουμενίτσα-Στα χέρια της Αστυνομίας διεθνής σπείρα Ρουμάνων σωματεμπόρων

Ηγουμενίτσα-Στα χέρια της Αστυνομίας διεθνής σπείρα Ρουμάνων σωματεμπόρων

Ακόμη μια σημαντική επιτυχία σημείωσε η Αστυνομία στην Ήπειρο, που εξάρθρωσε διεθνή σπείρα Ρουμάνων σωματέμπορων, που διακινούσε αλλοδαπές γυναίκες από τη Ρουμανία στην Ιταλία, μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια τις προωθούσε στην πορνεία.

Όπως έγινε γνωστό χθες, μετά από καταγγελία 23χρονης Ρουμάνας και διερεύνηση της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, εξακριβώθηκε ότι τα μέλη της οργάνωσης εντόπιζαν στη Ρουμανία αλλοδαπές γυναίκες και με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας τις μετέφεραν στην Ιταλία, όπου τις προωθούσαν στην πορνεία, αποκομίζοντας τεράστια ποσά.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, στο Νέο Λιμένα Ηγουμενίτσας εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν 4 Ρουμάνοι, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 23,30,28 και 19 ετών, μέλη της οργάνωσης. Βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της οργάνωσης καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. Στην παθούσα 23χρονη παρασχέθηκε προστασία, ενώ θα φιλοξενηθεί σε ειδική μονάδα αρωγής.
http://www.eglimatikotita.gr/2012/09/blog-post_3909.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger