Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Τέλος το Facebook για τους ανήλικους!

Τέλος το Facebook για τους ανήλικους!

Και όμως είναι αλήθεια...
Nέες ανατρεπτικές αλλαγές ετοιμάζονται στο Facebook και όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα δεν θα είναι το ίδιο.

Η Facebook αλλάζει πολιτική και το επόμενο διάστημα θα ζητά στοιχεία της ταυτότητας από τους χρήστες του Facebook και του Instagram προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν εισέρχονται ανήλικοι στο site και ότι τα προφίλ ανταποκρίνονται σε πραγματικούς χρήστες...

Με αυτόν τον τρόπο οι δύο υπηρεσίες προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι οι χρήστες δεν παραβιάζουν τους όρους χρήσης και ότι χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία,όπως ήταν στην πραγματικότητα κάποτε το γνωστό κοινωνικό δίκτυο.

Οι ενέργειες της εταιρείας θα είναι άμεσες και οι υπεύθυνοι θα διαγράψουν τους χιλιάδες πλέον ψεύτικους λογαριασμούς που υπάρχουν στο site με σκοπό να μειωθεί και το spaming αλλά και η τεράστια επιβάρυνση πόρων του διαδικτύου.

Οι χρήστες δεν θα μπορούν να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό στο Facebook χωρίς πρώτα να υποβάλλουν στοιχεία της ταυτότητας όπως το όνομα και η ηλικία τους.
Επίσης το Facebook θέλει να είναι σίγουρο ότι οι χρήστες δεν θα δημιουργούν λογαριασμό για κάποιον άλλο εκτός από τον εαυτό τους!

Οι χρήστες που το Facebook τους έχει ζητήσει να στείλουν ταυτότητα θα πρέπει να στείλουν μία φωτογραφία της ταυτότητάς τους στην οποία θα φαίνεται το όνομα και η ημερομηνία γέννησής καθώς και η φωτογραφία ενώ τα άλλα στοιχεία μπορούν να είναι σβησμένα.
Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης θέλει να πιστοποιήσει το λογαριασμό του, θα πρέπει να συνδεθεί από έναν υπολογιστή και να υποβάλει την ταυτότητά του....

Σημαντικές αλλαγές σίγουρα που κάποιο πονηρό μυαλό θα μπορούσε να πει ότι έρχεται το πλήρες φακέλωμα για όλους...
Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας... 

Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger