Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Θες να δεις την φάτσα σου σε διαφημίσεις στο Facebook? (χωρίς να το ξέρεις φυσικά)

Θες να δεις την φάτσα σου σε διαφημίσεις στο Facebook? (χωρίς να το ξέρεις φυσικά)


[IMG]
Ίσως θα έχετε παρατηρήσει στο Facebook, κάτι που συμβαίνει πολύ καιρό τώρα.
Στη αριστερή πλευρά όπου και προβάλλονται οι διαφημίσεις, δείχνει και ποιοι φίλοι έχουν κάνει Like σε καποιο προιόν. λέγοντας από κάτω, κάτι του στυλ:
-Παρακάμπτω την μεγάλη απορία που είχα πάντα, στο να θαυμάζουν δηλαδη οι άνθρωποι εταιρείες που του πουλούν προιόντα και τις περισσότερες φορές σε υπεραυξημένες τιμές συγκριτικά με την υπόλοιπη Ευρώπη και την τοπική οικονομία και πάμε σε κάτι που κυκλοφορεί (αν και δεν το εχω ελέγξει αν όντως ισχύει, ωστόσο η πρόληψη ειδικά στο FB είναι αναγκαία).
-Σύμφωνα λοιπόν με τους όρους χρήσης που έμμεσα αποδέχεται ο καθένας όταν δημιουργεί λογαριασμό στο FB, συν τ' άλλα αναφέρει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει στοιχεία σας για διαφημιστικούς λόγους.
-Γι αν γίνει πιο κατανοητό, στο Facebook μα και σε άλλες δωρεάν υπηρεσιες του διαδικτύου (πχ της Google, κλπ), το προϊόν είμαστε εμείς.
-Στο πεδίο για τις διαφημίσεις λοιπόν, το FB αναφέρει:

Έτσι με τα ψιλά των όρων χρήσης από την Παρασκευή 9/Μαρτίου 2012, το FB, θα μπορεί να προβάλει την φωτογραφία του προφιλ σας σε διαφημιστικά προϊόντα σε τοίχους των "φίλων" σας εκεί.

-Λαμβάνοντας σαν δεδομένο πως το FB, έχει μια ισχυρή βάση δεδομένων με πλήρη στοιχεία πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων, πως αυτά τα χρησιμοποιεί για διαφημιστικούς σκοπούς, μα τα έχει και στη διάθεση των κρατικών αρχών ασφαλείας και συγχρόνως παρακολουθώντας ΟΛΕΣ τις κινησεις μας στο διαδίκτυο ακομα και αν δεν είμαστε συνδεδεμένοι πλέον σε αυτό, ίσως θα πρέπει να το αποτρέψετε αυτό, μέσα από τις Ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

-Θα πάτε λοιπόν:
  1. Ρυθμίσεις>Λογαριασμού>Διαφημίσεις Facebook (στην αριστερή στήλη θα το βρείτε) και από εκεί επιλεξτε την επιλογη στο κάτω μέρος της σελιδας που λέει:
  2. Επεξεργασία ρυθμίσεων για κοινωνικές διαφημίσεις
  3. Στη νέα σελιδα που θα ανοιξει, στο κάτω μέρος, στο σημειο που λέει: Να συνδέονται οι κοινωνικές μου δραστηριότητες με διαφημίσεις για επιλεξτε: Κανείς.
  4. Μόλις το κάνετε, μη ξεχάσετε να πατήσετε και το κουμπακι από κάτω που λέει: Αποθήκευση Ρυθμίσεων, ωστε να αποθηκευτούν οι αλλαγές σας:
[IMG]
http://osarena.net/forum/
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger