Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Όλα τα σπουδαία ματς της Superleague στη Nova

Όλα τα σπουδαία ματς της Superleague στη Nova

Συναρπαστικές αναμετρήσεις υπόσχεται η 19η αγωνιστική της Superleague και η Nova μέσω των αθλητικών καναλιών της ετοιμάζεται να προσφέρει στους συνδρομητές της μοναδικό υπερθέαμα.
Το Σάββατο 26/1 το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία σημαντικά ματς που αναμένεται να… καθηλώσουν τους φίλους της «στρογγυλής θεάς».
Ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Κομοτηνή, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο στην έδρα του Πανθρακικό, ενώ ο Πανιώνιος υποδέχεται στην Νέα Σμύρνη, τον Λεβαδειακό. Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα κοντραριστεί με τον ΟΦΗ, σε ένα ματς που έχει διαστάσεις… τελικού και για τις δύο ομάδες.
Το πρόγραμμα την Κυριακή 27/1 αναμένεται εξίσου… καυτό.
Στο σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής, ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τον Παναθηναϊκό, σ’ ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, όσον αφορά την είσοδο στα play off. Στα υπόλοιπα ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Βέροια, ο Πλατανιάς τον Αστέρα Τρίπολης και ο ΠΑΟΚ την Skoda Ξάνθη, σε τρία ματς σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας.
Το Σάββατο 26/1 το πρόγραμμα της Nova περιλαμβάνει τις μεταδόσεις:
17.15 Πανθρακικός – Ολυμπιακός σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Νίκου Γαβαλά από το NS2
• 17.15 Πανιώνιος – Λεβαδειακός σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Γιώργου Βασιλείου και του Γιώργου Αργυρόγλου από το NS3
19.30 ΑΕΚ – ΟΦΗ σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Μανώλη Βογιατζάκη και του Διονύση Στρούμπου από το NS2/NS2HD.
Την Κυριακή 27/1 η αγωνιστική δράση στη Nova περιλαμβάνει τα παιχνίδια:
15.00 ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα και του Γιώργου Μαρκόπουλου από το NS1
17.15 Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου και του Βασίλη Κωνσταντόπουλου από το NS1
17.15 ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Ευγένιου Δαδαλιάρα από το NS2/NS2HD
19.30 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Νίκου Τζουάννη από το NS1/NS1 HD
Σπουδαίες αναμετρήσεις και τη Δευτέρα
Την Δευτέρα 28/1, στις 19.30, η Κέρκυρα υποδέχεται στο γήπεδο της, τον Άρη σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα και του Παναγιώτη Στεφάνου από το NS1.
Οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου
Το Σάββατο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ΑΕΚ – ΟΦΗ δείτε στην εκπομπή «Super Goal» από το NS1 HD/ NS1με τον Δημήτρη Παπανικολάου, όλο το ρεπορτάζ των αγώνων του Σαββάτου και τις καλύτερες φάσεις και ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την Κυριακή, αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, μη χάσετε την εκπομπή«Total Superleague» από το NS1 HD/ NS1.
Ο Δημήτρης Παπανικολάου μας μεταφέρει σε όλα τα γήπεδα για τις φάσεις, τα γκολ και τις σύντομες δηλώσεις των πρωταγωνιστών και αμέσως μετά δίνει τη σκυτάλη στον Αντώνη Πανούτσο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο για ανάλυση και σχόλιο όλων των παιχνιδιών της αγωνιστικής.
Όλο το ρεπορτάζ από τα παιχνίδια και οι πρώτες δηλώσεις των παικτών σε ζωντανή σύνδεση, καθώς και όλη η δράση της αγωνιστικής από το έγκυρο δημοσιογραφικό δυναμικό της Nova, οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ κάθε αναμέτρησης προβάλλονται και αναλύονται με το μοναδικό τρόπο των δύο αγαπημένων παρουσιαστών!
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger