Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » Ιησούς Χρήστος και Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ιησούς Χρήστος και Άκης Τσοχατζόπουλος.


Μεγάλη Πέμπτη 33μ.Χ. πορεία του θεανθρώπου στον δρόμο που οδηγούσε στον Γολγοθά με αποτέλεσμα την Σταύρωση και απώτερη προσδοκία την Ανάσταση Του. Ιστορική αναδρομή σε μια χιλιοειπωμένη ιστορία. Κυριακή των Βαΐων Τον υποδέχτηκε ο λαός με Δάφνες και με Ωσαννά και μετά από μερικές ημέρες ο ίδιος λαός φώναζε μπροστά στους φαρισαίους και στους τελώνες ‘’Άρον Άρον, σταύρωσον αυτόν’’. Ο Αρχιερέας Καϊάφας διερρήγνυε τα ιμάτια του από.....


Μεγάλη Πέμπτη 2012 μ.Χ πορεία του Άκη Τσοχατζόπουλου στα κρατητήρια ανηλίκων της ΓΑΔΑ. Σε όλη την διάρκεια της θητείας του τα κομματικά στελέχη -και όχι μόνο- κρατούσαν δάφνες και βάγιες στο πέρασμα του πρώην Υπουργού και παραλίγο Πρωθυπουργού και του φώναζαν μεγάλε….
Πολλοί από αυτούς που τον δόξαζαν τις ήμερες τις παντοδυναμίας του,λένε σήμερα με βροντερή φωνή ‘’Άρον Άρον, σταύρωσον αυτόν’’ μπροστά σε τελώνες και φαρισαίους που κάνουν ότι δεν ήξεραν. Νομίζουν πως εμείς ξεχάσαμε. Οι πρώην και νυν αρχιερείς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δήλωναν από καιρό σε καιρό για κάθε σκάνδαλο που έσκαγε ‘’όποιος έχει στοιχειά να τα πάει στον εισαγγελέα’’ και διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους ότι δεν γνώριζαν κάτι . Ούτε για Siemens, ούτε για εξοπλισμούς, ούτε για τα κομματικά ταμεία, ούτε για χρηματιστήρια, ούτε για δομημένα ομόλογα ,ούτε για παράνομες συνταξιοδοτήσεις. Σε όλα αυτά συσταθήκανε επιτροπές από την βουλή και όλοι βγήκανε λάδι.
Και αφού σε αυτή την χώρα ευτυχώς έχει μείνει όρθια μόνο η Δικαιοσύνη, οι πολιτικοί μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο λάβανε την απόφαση να Σταυρωθεί ο Άκης και μαζί του να πάρει όλες τις αμαρτίες του πολίτικου συστήματος. Τον πέταξαν στην Αρένα, μεγάλη πέμπτη του φόρεσαν το αγκάθινο στεφάνι με την επιγραφή του διεφθαρμένου και κόκκινη χλαμύδα χαρακτηρίζοντας τον παραλίγο πρωθυπουργό και είναι έτοιμοι να τον σταυρώσουν. Τον καταγγέλλουν μάλιστα με σθεντόρια φωνή, ελπίζοντας όμως πως δεν θα Αναστηθεί. Όμως Άκης είναι αυτός ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει!!!!!
Κ.Π.Λ.
http://aigaleo-blog.blogspot.com
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/04/blog-post_4740.html
Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger