Τίτλοι Ειδήσεων :
Home » » ΚΚΕ: Όταν οι φόροι βαφτίζονται παροχές!

ΚΚΕ: Όταν οι φόροι βαφτίζονται παροχές!

Με τις εξαγγελίες της η τρικομματική κυβέρνηση βαφτίζει τους φόρους παροχές. Συνεχίζεται η πολιτική κοροϊδίας και αφαίμαξης των μικρών και μεσαίων αγροτών μέχρι το στραγγαλισμό τους, προκειμένου να κυριαρχήσουν οι μεγάλες καπιταλιστικές μονάδες!

Το 3ο μνημόνιο επιβάλλει...

ένα δις. ευρώ για φόρους και χαράτσια που ανεβάζουν το κόστος παραγωγής σε εξοντωτικά επίπεδα. Με τις εξαγγελίες κοροϊδίας η κυβέρνηση δεν ικανοποιεί κανένα αίτημα των αγροτών, ενώ τα 30 εκατομμύρια ευρώ που υπόσχεται να επιστρέψει στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης πετρελαίου, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα τα πάρει πολλαπλάσια με την πρόσθετη φορολόγηση των αγροτών και των χωραφιών. Μάλιστα, η συζήτηση για τη μείωση του προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ειδικά των πόρων του αγροτικού τομέα, σε συνδυασμό με τη νέα ΚΑΠ 2014 – 2020, θα ολοκληρώσει το μαζικό βίαιο ξεκλήρισμα όσων μικρών και μεσαίων αγροτών έχουν απομείνει.

Οι εξαγγελίες αποτελούν εμπαιγμό με στόχο να σπάσει το αγωνιστικό μέτωπο της αγροτιάς, που παλεύει για την επιβίωσή της. 

Το ΚΚΕ καλεί σε ενίσχυση και αλληλεγγύη της αγωνιζόμενης αγροτιάς. Ανάπτυξη της συμμαχίας της με τους εργαζόμενους της πόλης και τα λαϊκά στρώματα. Για την ανατροπή της αντιλαϊκής αντιαγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ. 

Share this article :
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright © 2013. Alysida.blogspot.com - All Rights Reserved
Υλοποίηση και συντήρηση by GT advertising
Powered by Blogger